dinsdag 15 januari 2013

Uw bedrijf zonder vooroordelen

Bekijk uw bedrijf in 2013 eens zonder vooroordelen. 

Wat is uw eerste indruk als u onbevooroordeeld op zoek zou zijn naar uw eigen producten of diensten? Bepaal of u op basis van wat u zelf nu aantreft op het internet, contact op zou nemen met... of sterker nog, zaken zou doen met uw eigen onderneming?” Kunt u zich voorstellen dat potentiële klanten op basis van de online positionering liever kiezen voor de concurrent? Ziet hun online presentatie er net iets beter uit?

In dat geval is het tijd voor actie.

U kunt maar èèn keer een eerste indruk maken

Iemand die online op zoek is naar uw diensten, kent u en uw bedrijf waarschijnlijk nog niet. Deze persoon zal daarom in dit stadium nog geen keuze maken op basis van persoonlijk contact. Deze potentiële klant zal de keuze voor een leverancier bepalen aan de hand van dat wat er op het internet te vinden is.

 “Ondernemers zonder een (goede) website worden niet heel serieus meer genomen.” 


Wij hebben de overtuiging dat elke startende ondernemer nadenkt over een website voor zijn of haar bedrijf en dat bestaande ondernemers met een verouderde website diep van binnen weten dat hun online uitstraling meer aandacht verdient.

Uw passie voor uw bedrijf

U heeft van uw passie uw beroep gemaakt (althans dat hopen wij voor u). Onze ervaring leert dat u als ondernemer in de meeste gevallen een andere passie heeft dan… websites maken. En of dat nou een hotel runnen, schilderen, installaties opzetten, dakdekken, schoonmaken, workshops geven of een webwinkel runnen is… websites bouwen is het waarschijnlijk niet. Dat geeft ook niet want u moet doen waar u goed in bent en wat u leuk vindt. Als het belang van het hebben van een goede website u volledig duidelijk is maar u heeft geen idee wat wijsheid is en waar u moet beginnen, dan gaan wij graag eens met u om de tafel. Onze interesse ligt bij ontwerp, strategie, online business, internet marketing en social media. Op onze eigen manier helpen we ondernemers bij het optimaliseren van hun online bedrijfsvoering.

Het zoekgedrag van uw klant

Een Nederlander start een zoektocht online. Ga maar eens na hoe het bij u zelf thuis gaat. Als u op zoek gaat naar een nieuwe autoverzekering, waar begint u dan?
 Als u uit eten wilt, maar niet weet bij welk restaurant, waar zoekt u dan? 
U zoekt een schilder bij u in de buurt; waar zoekt u dan? Wat ziet uw potentiële klant als hij u probeert te vinden op dit moment? En is dat het beeld dat u wilt overbrengen?

Bewust kiezen

Laat ons met u mee denken. Twijfelt u of uw website beter kan? Vraag het ons. Heeft u nog geen website? Laat ons u helpen om deze zo snel mogelijk te realiseren.
 Zorg dat u geen kansen laat liggen en neem besluiten op basis van kennis. Niet op basis van aannames.

Wordpress website

Een maatwerk website die u zelf kunt bijhouden en onderhouden. Een website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en aan alle eisen en standaarden van deze tijd voldoet. Een website waarbij u niet vast zit aan de partij die hem gebouwd maar een die gebaseerd is op een Content Management Systeem dat wereldwijd het meest gebruikt wordt door web-ontwikkelaars (WordPress). Een website die tot stand komt na een gedegen persoonlijk gesprek. Een website die tot stand komt in een traject waarbij ik, Kuno Hamers als uw persoonlijke projectmanager fungeer. Graag neem ik u de zorg uit handen. Bewaak ik de deadlines en ontzorg ik u zo veel mogelijk.


Interesse? Neem contact met ons op >>

Portfolio: http://www.dunesmm.nl/portfolio
Over Dunes: http://www.dunesmm.nl/overdunes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.