donderdag 28 maart 2013

Helderarbo.nl website live

In samenwerking met Quèm new media heeft Dunes voor arbodienst helder de website ontwikkelt. Quèm new media is vooral actief geweest in het conceptuele voortraject en heeft de stijl bepaald. Dunes heeft daarna de site in wordpress gebouwd en tijdens het bouwen van de site nieuwe concepten, functionaliteit en artwork toegevoegd. Dunes heeft bijvoorbeeld met extra plugins in wordpress waardoor de gebruiker via een arbo kieswijzer kan kijken of het concept van Helder bij hem past.

Webdesign

Het resultaat mag er zijn: Het is een moderne website die goed gevonden zal worden op het internet. De stijl wijkt af van traditionele arbodiensten en is fris en een internet concept anno nu.

Helder deelt de site in op basis van beloften:

Prijs meer voor minder, gemak voor iedereen, controle over verzuim en vitaliteit voor iedereen. Onder deze beloften zitten hoofdonderdelen waar daar dan een laag dieper nog alle gedetailleerde informatie beschikbaar is.

Zoekmachinevriendelijk

Wat betreft de zoekmachineoptimalisatie is het cms wordpress een zeer logische keuze omdat alle content technisch direct goed doorzoekbaar voor google beschikbaar gesteld wordt. Ook is de site goed te beheren qua SEO via onze favoriete SEO plugin van yoast.

FAQ

Veel gestelde vragen over de werkwijze, verplichtingen en andere zaken omtrent arbodiensten leveren extra bezoekers op en geven onze bezoekers de algemene arbo informatie waar ze online naar zoeken.

Video integratie via Youtube

Op elke pagina van de website komt in de toekomst een youtube filmpje waar het onderwerp van de betreffende pagina wordt uitgelicht. Dit om ook de visueel ingestelde mensen makkelijk het concept van Helder te vertellen.

Skype integratie

Helder maakt voor de communicatie met bezoekers vooral gebruik van skype. Gebruikers kunnen rechtstreeks contact opnemen via skype of een voicemail op skype achterlaten.


Online chat integratie via clickdesk

Bezoekers op de site kunnen elk moment via de chatbalk op de site communiceren met het team van Helder. Helder kan dan vanaf skype chat direct antwoorden in de browser.

Live site:
http://helderabo.nl

Partners:
http://www.quem.nl/werk/helder/helder.htm
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.