vrijdag 5 juli 2013

Nieuw webdesign voor de Ooa

Dunes heeft voor de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) heeft meegewerkt aan het ontwerp van de nieuwe website.
De website is voor de Ooa de belangrijkste bron van informatie voor leden en derden. Het bestuur vond het daarom hoog tijd om verbeteringen door te voeren. Naast een algehele facelift waren een aantal belangrijkste uitgangspunten voor de nieuwe website: een overzichtelijke homepage, eenvoudige navigatie en duidelijke externe profilering.

Redesign van webdesign www.ooa.nl


Allereerst heeft de website een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Kleinere aanpassingen zijn bijvoorbeeld de tagcloud op de homepage. Een tagcloud laat in een oogopslag zien op welke zoektermen door bezoekers het meest wordt gezocht. Op de homepage zijn daarnaast een social media livestream van nieuws- en twitterberichten zichtbaar. Hiermee geven we de website een actuele uitstraling mee. En vanaf nu hebben leden altijd en overal toegang tot stukken voor de ALV. Wanneer leden inloggen zien zij op de homepage een link naar stukken voor de ALV. In het nieuwe webdesign is een betere indeling voor de content doorgevoerd via boxen naast en onder de pagina. Ook is het nieuwe webdesign een responsive webdesign geworden, zodat voor andere schermformaten schermen de content aangepast weer gegeven wordt.


Link naar de site:
http://www.ooa.nl


Link naar portfolio dunes>>

Screenshots:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.