vrijdag 4 oktober 2013

Nieuwsbrief Ooa in mailchimpVoor de Ooa heeft Dunes de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Al in de zomer maakte de Ooa gebruik van een nieuwe website en sinds vandaag ook een nieuwe nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief in opgemaakt in mailchimp.

Mailchimp template

De nieuwsbrief is het online kanaal waarlangs ze onze leden informeren over relevante ontwikkelingen binnen en buiten de vereniging om hen betrokken te houden bij de vereniging. Vandaag ontvangen jullie de nieuwsbrief nieuwe stijl. Deze nieuwsbrief sluit nog beter aan op de snelle groei en ontwikkeling van internettoepassingen en levert ons veel voordelen in functionaliteit, gebruiksgemak en statistische informatie over het leesgedrag. Hiermee kunnen we de inhoud van de nieuwsbrief nog beter afstemmen op behoeften. Daarnaast biedt de nieuwsbrief veel mogelijkheden voor een vergaande integratie met social media.

Met de website en nieuwsbrief kunnen ze alleen informatie zenden. Social media stimuleert ook interactie met en tussen leden en is daarom een interessante aanvulling op onze online media activiteiten. Binnen de Ooa wordt al langer gesproken over de inzet van social media om in contact te komen met de achterban.

Mailchimp voordelen

  • Gratis tot 2000 abonnees
  • Uitgebreide mogelijkheden tot A/B-splittesten
  • Simpele interface
  • Segmentering van je nieuwsbrieven
  • Streng op ‘bounced’-mails (voorkoming van Spam)
  • Makkelijke implementering van je mailinglijst


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.