donderdag 12 december 2013

Dunes sponsor kerstboom

WIJK AAN ZEE - Ondernemers in Wijk aan Zee hebben de handen ineen geslagen om een grote kerstboom op het Julianaplein te realiseren. Met het sponsoren van de kerstboom leveren de ondernemers in samenwerking met SAWAZ, die de verlichting verzorgde, een zichtbare bijdrage aan de feestelijke uitstraling van de openbare ruimte in het dorp.
Door bezuinigingen was er dit jaar binnen het gemeentelijk budget geen ruimte voor de plaatsing van de traditionele boom op het Julianaplein. De sponsoren worden vermeld op een achttal banners welke op de dranghekken rondom de kerstboom worden geplaatst. Niels Bodewes die namens Bundelmedia het ontwerp van de promotiematerialen rondom kerstboom verzorgt: “Bijzonder project voor ons, omdat we onze roots in Wijk aan Zee hebben liggen. Bijzonder ook omdat door de ad-hoc samenwerking van een 55-tal ondernemers er toch een Kerstboom is gekomen”. 
Jeroen Limmen, Ed van de Watering en Arjan van Marm namen het initiatief tot het benaderen van de Wijk aan Zeese ondernemers: “De reacties waren ongelofelijk positief. Erg fijn dat iedereen inziet dat dit soort kleine zaken belangrijk is voor het dorp. De ondernemersvereniging Wijk aan Zee bewijst bovendien dat ondanks dat ze weliswaar geen actieve status heeft, indien nodig de ondernemers er gewoon staan voor het dorp. Dat is leuk voor de inwoners en onze bezoekers, want Kerst zonder grote boom op het plein is geen Kerst. Er is bovendien genoeg te doen in en rondom het plein de komende weken. Aan het decor zal het in ieder geval niet liggen.”, aldus Jeroen Limmen namens de ondernemers. 

Meer informatie Het bericht is ook te vinden op: http://www.dichtbij.nl/noord-kennemerland/ondernemersnieuws/artikel/3255257/geen-kerstboom-door-bezuinigingen-ondernemers-regelen-het-toch.aspx

Voor meer informatie rondom activiteiten in en rond Wijk aan Zee met kerst kunt u de volgende websites bezoeken: http://www.tipwijkaanzee.nl/events/kerstfeest-op-en-rond-het-plein/ of www.wijkaanzee.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.